God service & bra kvalité på utfört arbete!

Nyhet

2019-01-12

God fortsättning , 

Nu i Januari månad så vilar jag kroppen en smula , med att vara inhyrd åt Corob Skandinavia AB. Det blir mer arbete för hjärnan en kroppen , samt att vi ser en del av sverige . Att vidga sina vyer är ju inte fel , nya utmaninga ger fler möjligheter sejs det ju .

Nyhet

2018-12-22

Under Januari månad kommer jag att stötta upp ett företag som håller på med färg maskiner mm .

COROB 

Nyhet

2018-12-22

En exempelnyhet. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig.

Några avslutade projekt!

2018-11-30

Snickeriarbete på en skola.

Vi har hjälpt några andra företag med div projekt , Listan kan göras lång . 

Förstukvist på en sommarstuga , veranda på en villa .mm

    

Nyhet

2018-09-30

Nu är det höst igen , lite avslutade projekt kommer innom kort .

Nyhet

2016-10-23

Nu har jag utökat mina sammarbetspartners med ytterligare ett byggföretag som behöver våra tjänster i storstockholm .

Bygg & Entreprenad i Tungelsta

Vi är ditt lokala hantverksföretag som har sitt säte i Haninge . Vi arbetar med om och tillbyggnader i hela storstockholm , men vi föredrar att arbeta på södra sidan av miljöskäl . Vi ser possetivt  i alla situationer och inget projekt är för litet. Vi arbetar för att vara sveriges bästa byggföretag vad gällande kvaliet. Vad är kvalitet för dig , för oss är det att du som kund är nöjd med det vi har utför och att vi har hållt vår del i avtalet oavsett om det är muntligt eller skriftligt .  När vi går från ett arbete ser vi till att Ni som kunder är nöjda !  Vi har som mål att göra vårat yttersta för er .  Vi vill vara öppna och ärliga mot er som kunder , ser vi att något hos er som är undermåligt så berättar vi det . Om ni har frågor så ska ni ställa dom , Jag vill att alla våra utförda arbeten ska vara 100% rätt utfört och ni som kunder ska vara 100% nöjda .  Det är vår målsättning och det vi jobbar för .

 Vi tillhandahåller även samtliga yrkesgrupper vid totalentreprenad. Alla hantverkare kan naturligtvis uppvisa gällande behörighet och ID06 legitimation.


Ett axplock av de tjänster vi erbjuder är nybyggnation, Om och tillbyggnad av mindre fastigheter ,villor, kontorsanpassningar  mm .